جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) معاون پرستاری وزارت بهداشت: تعداد پرستاران در کشور مطلوب است، اما درست پراکنده نشده‌اند | بازنگری در بورسیه دانشجویان پرستاری
سرخط خبرها

کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۴۷۳۴
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در پی اجرای برنامه‌های نظارتی و بازرسی‌های مستمر، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی به ارزش بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی‌اصغر اسماعیل‌زاده، گفت: مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل در تابستان سال جاری با اجرای برنامه‌ها و اقدامات هدفمند، نقش مؤثری در بهبود نظارت، تأمین، توزیع و دسترسی به دارو در سطح استان ایفا کرده است. این اقدامات حاصل تلاش شبانه‌روزی کارشناسان و همکاران حوزه دارو در راستای ارتقای خدمات دارویی و سلامت بیماران است.

وی افزود:در این مدت، کمیسیون قانونی ماده ۲۰ مربوط به امور داروخانه‌ها طی پنج جلسه برگزار شد که در نتیجه آن، ۲۹ داروخانه جدید مجوز فعالیت دریافت کردند و ۹ داروخانه نیز به‌صورت شبانه‌روزی تغییر وضعیت دادند؛ اقدامی که به افزایش دسترسی بیماران به دارو‌های ضروری در تمام ساعات شبانه‌روز کمک می‌کند.

به گفته دکتر اسماعیل‌زاده، در فصل تابستان ۱۶۷ پروانه مسئول فنی داروخانه صادر شده و در حال حاضر ۱۰۱۳ داروخانه خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سامانه HIX سازمان غذا و دارو ثبت هستند. از این تعداد، ۸۶۸ داروخانه به‌صورت روزانه و نیمه‌وقت و ۱۴۵ داروخانه به‌صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی به بیماران می‌باشند.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل با اشاره به ساماندهی توزیع دارو‌های کمیاب در مناطق مختلف شهری اظهار داشت:برای تسهیل دسترسی بیماران به دارو‌های خاص و تحت کنترل، ۱۷۰ داروخانه به‌صورت ویژه انتخاب شده‌اند. همچنین در فصل تابستان ۶۹ مورد بازرسی از شرکت‌های پخش دارو انجام و فعالیت سه شرکت پخش استانی نیز تمدید شده است.

وی ادامه داد:در همین بازه زمانی، کارشناسان این معاونت به بیش از ۱۷ هزار و ۷۰۰ مورد تماس و مراجعه حضوری از سوی مردم و داروخانه‌ها از طریق سامانه ۱۹۰ پاسخ داده‌اند. علاوه بر این، دوره‌های آموزشی با محوریت استاندارد‌های GSP، GDP و TTAC برای مدیران و مسئولان فنی شرکت‌های پخش برگزار شده است.

دکتر اسماعیل‌زاده با اشاره به تقویت نظارت بر داروخانه‌ها گفت:در تابستان سال جاری، ۱۱۷۸ مورد بازدید از داروخانه‌ها در مشهد و شهرستان‌های تابعه در نوبت‌های مختلف انجام شد که منجر به شناسایی ۳۱۳ مورد عدم انطباق گردید. موارد تخلف پس از بررسی، با صدور تذکر، اخطار یا ارجاع به مراجع قضایی پیگیری شده‌اند.

وی افزود:کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی به ارزش بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، با همکاری دستگاه‌های نظارتی از جمله پلیس و سازمان‌های مرتبط، از دیگر اقدامات شاخص این معاونت در تابستان سال جاری بوده است. پرونده‌های مربوطه نیز برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.

به گفته مدیر امور دارو، در حال حاضر ۱۴ کارخانه تولید دارو و ملزومات دارویی در استان خراسان رضوی فعال هستند و طی تابستان سال جاری، ۵ مجوز جدید فعالیت در این حوزه صادر شده است.

دکتر اسماعیل‌زاده در پایان خاطرنشان کرد:مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف ارتقای سلامت جامعه و بهبود نظام دارویی کشور، از تمامی فعالان حوزه دارو اعم از داروخانه‌ها، شرکت‌های پخش و تولیدکنندگان دعوت می‌کند پیشنهادات و نظرات خود را ارائه دهند. این مدیریت با جدیت پیگیر برخورد با مداخلات غیرقانونی در حوزه دارو و درمان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->